Bine ati venit pe https://daretoread.ro 

Stim ca prelucrarea datelor cu caracter personal este un subiect cat se poate de serios, de aceea, aceasta procedura descrie in detaliu fiecare flux din interiorul organizatiei, in care sunt procesate date cu caracter personal ale clientilor, partenerilor, potentialilor clienti sau ale vizitatorilor platformei.

Provocarea cea mai mare este aceea de a securiza aceste date impotriva prelucrarilor neautorizate, fara consitamantul persoanei vizate si doar in scopurile pentru care s-a obtinut acordul. 

DAIRDI BOOKS AND MORE SRL intreprinde eforturi majore pentru pastrarea in siguranta a informatiilor si a preferintelor drvs. Stim cat de important este sa va simiti in siguranta atunci cand sunteti in mediul online, de aceea va asiguram de confidentialitatea datelor, avand in vedere ca in acest moment va aflati pe o conexiune criptata (SSL) prin care, informatiile transmise sunt criptate si sunt procesate de noi doar cu acordul dvs. Retineti, oricand in decursul colaborarii noastre, va puteti exprima optiunea cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal. 

Suntem absolut constienti de faptul ca GDPR nu face decat sa ofere un cadru legal modernizat, de conformitate, bazat pe responsabilitatea pentru protectia datelor cu caracter personal. 

Procesarea datelor dvs. este necesara pentru a va furniza serviciile pe care le solicitati. In acest sens, noi luam mai multe masuri de securitate pentru a va proteja in mediul online. Una dintre masurile intreprinse de noi pentru a asigura transparenta si proportionalitatea fata de dvs. este aceea de elimina colectarea inutila a datelor cu caracter personal si minimizarea datelor pe care le colectam. De aceea, solicitam doar informatiile de care avem nevoie si le stocam pentru imbunatatirea experietei dvs.

  • TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul https://daretoread.ro este proprietatea DAIRDI BOOKS AND MORE SRL, CUI 41694600, Nr. Reg. Com. J40/12893/2019. denumita in continuare DAIRDI BOOKS AND MORE SRL .

DAIRDI BOOKS AND MORE SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul colaborarii debite.

DAIRDI BOOKS AND MORE SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; De asemenea, DAIRDI BOOKS AND MORE SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga DAIRDI BOOKS AND MORE SRL la nicio actiune.

  • DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului https://daretoread.ro sunt proprietatea DAIRDI BOOKS AND MORE SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea DAIRDI BOOKS AND MORE SRL. Folosirea fara acordul scris al DAIRDI BOOKS AND MORE SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii. 

DAIRDI BOOKS AND MORE SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

DAIRDI BOOKS AND MORE SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. DAIRDI BOOKS AND MORE SRL nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

  • MODUL DE SOLUTIONARE AL LITIGIILOR

Solutionarea litigiilor se poate face pe cale amiabila sau prin intermediul instantelor judecatoresti competente sau prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeana a implementat o platforma de solutionare online a litigiilor disponibila aici.

  • NOTIFICARI SI ANUNTURI

DAIRDI BOOKS AND MORE SRL isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

  • DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. 

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. 

Conform legislatiei din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor.

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.