Întrebări frecvente

Am adăugat aici răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări pe care le primim.

Dacă totuşi nu găseşti aici răspunsul căutat, te invităm să ne contactezi completând formularul de contact, scriindu-ne pe chat sau contactându-ne telefonic la: 0726 207 082. Îţi răspundem cu drag la orice întrebare.

Cum comand?

Pentru a comanda îţi poţi crea un cont pe site sau poţi comanda ca vizitator, fără a fi autentificat.

Îţi recomandăm să creezi un cont pentru comenzi viitoare mai uşoare, pentru a putea crea un wishlist, pentru a avea acces la istoricul comenzilor şi pentru a beneficia de ofertele şi promoţiile de fidelitate

Cum plătesc?

Plata se face:

  • on-line cu cardul bancar, prin Netopia;
  • ramburs (numerar la primirea coletului).

Factura o vei primi ulterior pe e-mail. Dacă doreşti să primeşti factura tipărită în colet, te rugăm să menţionezi acest lucru! 

Transport

Ştim că îţi doreşti mai multe cărţi, mai degrabă decât să achiţi transportul.

Îţi venim în ajutor, oferindu-ţi o taxă de transport standard de 11 lei – dacă achiţi on-line cu cardul bancar, sau de 20 lei, dacă alegi varianta ramburs.

Transportul este gratuit la comenzile de peste 199 lei.

Coletele vor fi trimise prin curier. Lucrăm cu Stack Curier, Cargus, Nemo, Sameday şi DPD.

Aceste preţuri şi condiţii sunt valabile pentru livrarea pe teritoriul României.

Pentru livrarea în alte ţări, te rugăm să selectezi varianta „livrare în afara României” şi îţi vom trimite ulterior un link de plată cu valoarea transportului. 

Îţi vom trimite un mesaj în momentul în care coletul este pregătit să pornească spre tine. Acest lucru se întâmplă, în general, în ziua următoare plasării comenzii. Este posibil să dureze mai mult în perioadele aglomerate sau în vacanţă, dar vom specifica acest lucru pe site sau te vom anunţa în timp util. Din momentul predării coletului curierului, cărţile vor ajunge la tine în 24-48 ore.

Ce fel de cărţi găsesc pe pagină?

Responsabilitatea în folosirea resurselor este foarte importantă pentru noi.

De aceea, cărţile de pe site nu sunt noi. Sunt cărţi în limba engleză pentru copii, tineri şi adulţi, deja citite sau, mai potrivit spus, deja-iubite.

În unele cărţi este posibil să găseşti mici semne de uzură care nu afectează lectura, precumi: o dedicaţie pe prima pagină, un colţ puţin îndoit, o pagină mai şifonată, un cotor uşor afectat etc. Pe cât posibil, încercăm să le facem vizibile în poze. Cărţile sunt selectate cu atenţie şi pe pagină apar doar exemplare în stare bună şi foarte bună.

Avem şi o secţiune specială de reduceri pentru cărţile cu semne de uzură mai vizibile, dar care considerăm că pot încă aduce multă bucurie.

Pot schimba, anula sau adăuga produse odată ce am plasat comanda?

Este posibil în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, excepţie făcând cazurile în care comanda a fost deja expediată.

Pentru a modifica ceva, contactează-ne completând formularul de contact sau scriindu-ne pe chat.

Cărţile sunt toate în limba engleză?

Majoritatea, da. Însă avem şi o secţiune dedicată în care poţi găsi cărţi în: romană, franceză, spaniolă, italiană, germană etc.

Pot returna o carte?

Dacă, din orice motiv, produsele nu sunt pe placul tău, le poţi returna în 14 zile de la primirea comenzii şi îţi vom returna banii în cont în 14 zile de la primirea produselor înapoi. Pentru a primi contravaloarea acestora, este necesar ca produsele să fie în aceeași stare în care au fost livrate.

Taxa de transport nu se returnează.

Pentru a le returna, te rugăm să completezi formularul de retur.

Ce altceva faceţi pentru a proteja mediul?

Încercăm să reducem impactul asupra mediului folosind ambalaje din material 100% reciclat şi folie cu bule eco friendly. Pentru AWB-uri folosim hârtie 100% reciclată, iar facturile le trimitem pe e-mail.

Aveţi şi un magazin fizic unde pot vedea cărţile?

Nu, dar poţi găsi şi achiziţiona multe dintre cărţile noastre la Cofferino Hub, o cafenea minunată pentru părinţi şi copii, care are și loc de joacă, ateliere şi librărie. Aceasta se află în Bucureşti, în apropiere de Parcul Circului.  

Ne dorim să aducem cărţile noastre cât mai aproape de tine. Dacă ai sau cunoşti un spaţiu potrivit pentru a expune şi vinde cărţile noastre, aşteptăm cu drag, propunerea ta la contact@daretoread.ro.

Cărți deja-iubite pentru copii și tineri în limba engleză la prețuri accesibile